Zalogowanie się w trakcie realizacji może przerwać naszą sesję i wywołać konflikt logowania. Zwykle oznacza to opóźnienie, a czasem musimy zacząć zamówienie od nowa.
Jeśli tak się stanie, napisz do nas od razu na czacie w aplikacji i nie loguj się ponownie, dopóki nie potwierdzimy, że zamówienie jest zrealizowane. W większości przypadków możemy wrócić do zamówienia.
Aby tego uniknąć, pozostań wylogowany od momentu złożenia zamówienia aż do potwierdzenia dostawy. Jeśli musisz zalogować się wcześniej, skontaktuj się najpierw z pomocą techniczną, a zamówienie zostanie wstrzymane.
Więcej informacji znajdziesz w artykule Czy muszę pozostać wylogowany z gry, gdy realizujecie moje zamówienie?
