Podczas realizacji zamówienia logujemy się na Twoje konto w grze przy użyciu dodanych przez Ciebie danych Google lub Facebook. W zależności od ustawień zabezpieczeń możesz zostać poproszony o potwierdzenie tego logowania. Oto, co oznacza każde z żądań.
Google, wybór liczby: dostajesz e-mail z trzema liczbami. Podpowiadamy, którą dotknąć. Czasem zdarza się to dwukrotnie.
Google, kod weryfikacyjny: kod trafia na Twojego Gmaila albo adres zapasowy. Wpisz go w aplikacji Packsify, gdy pojawi się prośba.
Facebook, zatwierdzenie dotknięciem: dostajesz powiadomienie z Facebooka z pytaniem "Czy to Ty?". Dotknij "Tak" w aplikacji Facebook.
Facebook, kod 6-cyfrowy: jeśli powiadomienie się nie pojawi, Facebook wyśle kod SMS-em albo przez aplikację uwierzytelniającą. Wpisz go w aplikacji Packsify.
Kody mają ograniczoną ważność. Wysyłaj je wtedy, gdy o nie poprosimy, a nie wcześniej, bo inaczej wygasną, zanim zdążymy ich użyć.
O kody prosimy wyłącznie na czacie w aplikacji Packsify. Ktokolwiek prosi o kody e-mailem, przez wiadomość prywatną na Discordzie albo SMS-em, nie jest Packsify. Nigdy nie udostępniaj kodów w innym miejscu.
Masz dość wysyłania kodów na bieżąco? Wygeneruj raz kody zapasowe i udostępnij je na czacie w aplikacji, a większość zamówień zrealizujemy bez Twojego udziału. Zobacz Czym są kody zapasowe i co zrobić, gdy się skończą?
Jeśli nie docierają do Ciebie kody ani powiadomienia, sprawdź, czy powiadomienia aplikacji Google lub Facebook są włączone. Zobacz też Jak mieć pewność, że otrzymam powiadomienia Packsify?
