Po każdym zamówieniu nasi pracownicy wylogowują się i usuwają Twoje konto z urządzenia. W rzadkich przypadkach Google, Apple albo Facebook mimo to zapamiętuje urządzenie, w sposób, na który nie mamy wpływu.
Jeśli kiedykolwiek zobaczysz urządzenie albo sesję, których nie rozpoznajesz, usuń je. To jedno dotknięcie i nic przez to nie przestanie działać. Potem napisz do nas, żebyśmy mogli sprawdzić, co się stało.
Otwórz konto Google i przejdź do "Bezpieczeństwo".
Wybierz "Twoje urządzenia", a następnie "Zarządzaj wszystkimi urządzeniami".
Wskaż urządzenie, którego nie rozpoznajesz, i wybierz "Wyloguj się".
Otwórz "Ustawienia", a następnie "Hasło i zabezpieczenia".
Wybierz "Gdzie jesteś zalogowany".
Wskaż sesję, której nie rozpoznajesz, i usuń ją.
Usunięcie urządzenia nie wpływa na Twoje postępy w grze, pakiety ani konto Packsify.
