Packsify nie utrzymuje stałego połączenia z Twoim kontem w grze. Uzyskujemy do niego dostęp wyłącznie podczas realizacji zamówienia, a potem wylogowujemy się i usuwamy konto z urządzenia.
Jeśli chcesz zmienić metodę logowania powiązaną z grą, na przykład z Google na Facebook, musisz zrobić to w ustawieniach samej gry albo przez jej pomoc techniczną, ponieważ my nie możemy zmieniać powiązań w grze.
Aby sprawdzić, co pozostaje połączone po stronie platformy, zobacz Jak sprawdzić, które urządzenia są połączone z moim kontem.
