Słusznie podchodzisz ostrożnie do swoich danych logowania. Nasz model wymaga dostępu do konta w grze, żebyśmy mogli dokonać zakupu w Twoim imieniu, więc wyjaśniamy dokładnie, co to oznacza.
Korzystamy z danych logowania dodanych przez Ciebie w aplikacji, logujemy się do gry, kupujemy zamówione pakiety, a potem wylogowujemy się i usuwamy konto z urządzenia. Do niczego więcej nie sięgamy. Pełną listę znajdziesz w artykule "Czego Packsify nigdy nie robi na Twoim koncie".
A jeśli wolisz w ogóle nie używać swojego głównego konta, nie musisz. Zobacz Czy mogę korzystać z Packsify bez udostępniania hasła do głównego konta Gmail lub Facebook.
